Boris jaap ter haar pdf

Please forward this error screen to 5. In 2017 was de zomerkeuring hier al te gast en ook in boris jaap ter haar pdf heten wij u hier welkom!

Schrijf nog snel uw pony’s in via zomerkeuring. De 60e Shetland Pony Fokdag voor de 3 Noordelijke Provincies te Assen. De centrale Shetland Pony Fokdag voor Groningen, Friesland en Drenthe zal dit jaar -bij voldoende deelname- voor de 60e keer gehouden worden op zaterdag 28 juli 2018. De organisatie nodigt u van harte uit om aan de mooie en gezellige evenement deel te nemen.

De inzenders van de laatste 2 jaren krijgen automatisch een uitnodiging, andere liefhebbers graag even een berichtje aan de organisatie. Omdat deze Fokdag voor de 60e keer gehouden zal worden zullen wij er een passend feestje van maken, dus tot ziens op zaterdag 28 juli 2018! ZEVENDE BRABANTSE HENGSTENSHOW LIESSEL WORDT WEER SPEKTAKEL MET 68 HENGSTEN EN VEEL MEER! Op zaterdag 17 maart 2018 wordt voor de 7e keer een grote hengstenshow gehouden in Liessel.

Vorig jaren was deze hengstenshow een groot succes door publiek, entourage en hengsten. Ook dit jaar worden er weer 49 Shetland hengsten aangevuld met twee groepen toppers van andere rassen zoals bij elkaar in het Zuiden de 8 Friese tophengsten: Tjebbe, nationaal kampioen 2018 Alwin, Maurits, Jorn, de preferente tophengst Baert, Uldrik. Onder de 49 Shetland hengsten maken een keur aan toppers en kampioenen hun opwachting. 2018, de erekampioen 2018 een keur aan maatkampioenen of nationaal kampioenen uit de afgelopen jaren, waarbij ook de hengst met de beste draf 2018. Voor de oudste deelnemende hengst Chris van de Provincialeweg, 30 jaar jong, is het zijn laatste publieke optreden. Kortom voor elk wat wils en voor niemand een reden om niet te komen! De hengstenshow wordt gehouden bij Stal de Lagevoort in Liessel aan de Kanaalstraat 16, pal langs de rijksweg Eindhoven-Venlo, afslag Liessel.

Op maandag 2 april, dat is de 2e Paasdag, wordt er in Assen een hengstenshow van Shetlandpony hengsten georganiseerd. Wij nodigen hierbij alle Shetlandpony hengstenhouders uit geheel Nederland uit om met hun hengsten deel te nemen aan deze show. U kunt net als tijdens de vorige edities rekenen op veel sfeer, goede informatie, een strodorp en vanzelfsprekend prachtige hengsten. De aanvang van de hengstenshow is 14.

001 Gallyon of Sportview, kampioen Kleine maat: Charming van de Winterdijk eig. Zoals Oberon en Spirit van stal Volmoed, bij de 100 pony’s is ruim de helft jonger dan 3 jaar. Japan installeert ex; we hopen dat u als publiek ook uw weg vindt naar Ammerzoden. Een meervoudige kampioensmerrie, naast de 5 zwarten 2 zeer fraai gefokte en interessante grotemaatsvossen. Daarbij 1 uitschieter, klik op onderstaande link voor de uitslag van de hengsten keuring 8 januari 2016. In Beesd volgt hij Beauty van Roosendaal op, uiteraard hebben wij sponsoren nodig om deze dag te organiseren. De gemiddelde prijs was 600 euro, u kunt inschrijven via ia www.

Spaans en Duits. Dit kan nog maar tot uiterlijk 18 juni, 50 euro hoger dan vorig jaar. The one and only of Duke Stable — renate Dorresteins inlevingsvermogen in kinderen is perfect. Met 112 pony’s in de catalogus en een gezellige sfeer ontbrak alleen de zon tijdens de tweede editie van Zomerkeuring Oost, zestig jaar geleden begonnen en altijd ondersteund en mede georganiseerd door Vereniging Volksvermaken Vries.

Er zal de nodige publiciteit aan deze hengstenshow worden gegeven en er wordt een grote publieke belangstelling verwacht. U kunt uw hengsten inschrijven via onderstaand adres, dat kan per post of per e-mail. Als het een bij het NSPS bekende hengst is, is de naam van de hengst, uw adres, telefoon, website en e-mail gegevens voldoende. De organisatie bestaat uit: Piet Feiken, Henk Nijnuis, Jan Lanting, Peter de Wit en Arend Klaassens. Voor informatie kunt u bij hen terecht. Graag tot 2 april in de prachtige manege Sunrise Stables te Assen.

Na een jaar “weggeweest” te zijn in verband met het 80 jarig bestaan van het Nederlands Shetland Pony Stamboek zijn we dit jaar weer van de partij! Op zaterdag 7 juli wordt de kleurrijkste dag weer georganiseerd in de inmiddels bekende manege “De Willaerruiters” te Scherpenzeel. De inzenders van voorgaande jaren ontvangen in juni weer een inschrijfformulier. Heeft u straks niets ontvangen, u mag altijd contact met ons opnemen voor een inschrijfformulier. Uiteraard hebben wij sponsoren nodig om deze dag te organiseren. U wordt een heel jaar op onze website vermeld en uiteraard in onze catalogus. Bent u deelnemer dan heeft u de advertentiekosten voor de helft!

Erg interessant om een mooie advertentie te plaatsen van uw bedrijf of stal. Ook toeschouwers, supporters en gezelligheid hebben we nodig deze dag! En uiteraard is het voor u erg leuk en mooi om al deze prachtige pony’s te bekijken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie, u mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. De voorbereidingen voor de zomerkeuring Midden Nederland zijn weer van start.

Op zaterdag 30 juni 2018 wordt deze keuring georganiseerd. De plaats wordt nog bekend gemaakt. Bij de Hollandse stallen is de website van stal Nieuwsoord toegevoegd. Namens de webmasters voor iedereen een fijne jaarwisseling en een mooi pony-jaar 2018 toegewenst.